Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Magia dragostei" by Lisa Dale # Book PDF Kindle ePub Free

Magia dragostei

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Magia dragostei
  • Author : Lisa Dale
  • Release Date : January 14, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1048 KB

Description

Uneori magia dragostei te cuprinde atunci când te aștepți cel mai puțin...

Lisa Biel a visat dintotdeauna să plece din Vermont, să călătorească și să vadă lumea. Însă când totul se năruie pe neașteptate și în viața ei se petrece o schimbare majoră, Lana apelează la singurul om pe ai cărui umeri știe că poate să lase orice povară: cel mai bun prieten, Eli Ward.

Eli a fost mereu alături de Lana – prietenia lor durează de zece ani È™i doar o singură dată, în colegiu, au trecut graniÈ›a care desparte prietenia de dragoste, într-o noapte magică, pe care nici unul din ei nu a putut să o uite. De atunci, în pofida atracÈ›iei de netăgăduit dintre ei, Lana È™i-a înfrânat sentimentele; acum însă ea are un secret pe care îi e teamă să îl împărtășească cuiva È™i care pune în pericol relaÈ›ia ei cu cei dragi. Pe măsură ce iarna cuprinde È›inuturile din Vermont È™i Crăciunul se apropie, Eli È™i Lana primesc È™ansa să trăiască o aventură mai profundă decât ar fi visat vreodată... o iubire care poate dura pentru totdeauna, dacă vor È™ti s-o păstreze.

„O poveste de dragoste cum fiecare dintre noi È™i-ar dori să trăiască. Lisa Dale reuÈ™eÈ™te să te cucerească la fiecare pagină È™i, deÈ™i ai vrea să afli deznodământul, regreÈ›i totodată că astfel ajungi la finalul unui excelent roman.“ – Romantic Times Book Reviews


Download Free Books "Magia dragostei" PDF ePub Kindle